Bloemen houden van mensen, wij houden van bloemen

Graag willen wij ons voorstellen. Wij zijn Frans (1969) en Andrea (1974) Mans. Wij zijn in 1995 getrouwd en hebben 3 zonen: Jos (97), Pieter (00) en Maarten (04). Ik (Frans) ben geboren in 1969 als tuinderszoon en ben in Zuilichem tussen de aardbeien en tomaten en later chrysanten en fresia opgegroeid. Andrea is in 1973 ook als tuindersdochter geboren in Poederoijen als Andrea Brienen.

Wij zijn trots op ons bedrijf en houden van ons werk tussen al die mooie bloemen. Daarom vinden wij het fijn om mensen de mogelijkheid te bieden om een keer een kijkje te nemen in ons bedrijf. Wij laten u graag zien hoe deze mooie bloemen geteeld worden en vertellen u graag ons verhaal. Wij weten uit ervaring dat de meeste mensen onder de indruk zijn van de zee van bloemen in al die verschillende kleuren. Uiteraard moet er bij ons ook gewerkt worden en wij vinden het dan ook fijn dat u eerst een afspraak maakt.

Een bedrijf met echte mensen

Naar gelang het seizoen zijn er dagelijks tussen de 10 en 25 mensen werkzaam in onze kwekerij. Wij werken al jaren met een vast team , met weinig personele wisselingen.  Erik Tameris is verantwoordelijk voor de ziekten- en plaagbeheersing. 

Naar contact
Wilt  u ons volledig assortiment bekijken?